måndag 17 mars 2008

Helgen

I lördags var det som bekant mässa i Västerås. Det är alltid roligt att kila iväg på mässa som brukar vara lika med massa gratisprover =)
Den här mässan bestod då mest av olika värmepannor och badrumsuppställningar. Det är ju iof instressant om man är ute efter att göra om sitt badrum eller köpa ny värmepanna. Det mest upphetsande för vår del var när vi sprang på en av sambons gamla klasskompisar från Sala =) Och när V fick sin svarta ballong. Säkert var det många människor där som fick ut mycket av att besöka alla mässboxar. Dock var vi fel målgrupp, men det är ju alltid skoj att komma ut en stund.
I går var jag och syster yster ute och kikade på massa små rosa bebissaker. Det är snart dags för lilla vad hon nu ska heta att kika ut i världen. Jag kommer att bli så fattig, så fattig ungefär som när V föddes. Den pojken fick grejer.
I går kväll var det även bowling på schemat, vi träffade M och S för att äta tacos och bowla lite. På rikitigt! inte på Wiit = ) Fördelen med Wii är ju att det inte gör ont i fingrarna men nackdelen är ju att man inte får ha de fina skorna på sig = )

Mobilkamerabild, lite mörk är den nog, kika noga så är det skosnören...


Lite senare under dagen ska jag ringa banken för nått konstigt är det...

Inga kommentarer: