tisdag 18 december 2007

Status

Vilken flashback jag fick för en stund sedan...
Sitter på tåget hem och försöker envetet att lära mig php för webbprogrammeringen. Tror jag nämnt det tidigare att jag nu ska försöka göra slag i saken och lära mig det språket. Sitter med w3schools underbara tutorials. Har ni inte varit där så rekommenderas det varmt. Tips och tricks som man alltid har nytta av. Har nu kommit till den delen som handlar om MySQL, inte en databas app som jag jobbat med tidigare men som alla talar varmt om, jämfört mot acess som är hemmaplan. Flashbacken var att jag en sommar satt med en annan tutorial på den här sidan och försökte leta upp en snygg lösning för VB.NET. Det gick ju bra då så det ska nog lösa sig nu med. Usch vad jag svammlar.

Nu till annat
Idag blev lilla V storebror, fast inte genom min systeryster utan hemma hos sin pappa. Tydligen blev det en pojke. Vet inte vad man ska säga... Grattis kanske? Eller, jag är ju inte så förtjust i V´s pappa så jag kanske ska nöja mig med ett vad bra och försöka vara positiv för V´s skull. Det är inte världens lättaste sak att vara kan jag säga, delvis blir man glad för att någon man känner fått barn men en väldigt stor del av mig önskar att just den mannen hade ägnat den tid han har åt sina redan existerande barn istället för att skaffa nya och lämna de äldre vind för våg. Vem vet kanske blir det ändringar och mirakel kan ju ske, låt oss hoppas det!
Min syster ska få en stor kram idag. Ni som känner henne kan ju skicka en uppmuntrande tanke för idag är hon inte på topp. (övergående).

Nej nu är vi snart i läggesta och jag ska packa ner mitt tröskverk för den här gången så att min granne i sätet kan sluta tjuvkika.


Kram eftersom det idag är kramdagen, eller är jag helt fel ute?

Förresten det var en kort fråga till alla er modelejon därute, kickoff med jobbet närmar sig med stormsteg och idag på lunchen hittade jag en mellangrå väst som jag tänkte ha till en mönstrad vit skojrta och mörka jeans. Skulle det funka, eller är jag 10 år efter aporna i modeväg?

Inga kommentarer: