lördag 5 maj 2007

hantverkare igen

I det tidigare inlägget pratade jag om att vi var sura på vår rörmokare som inte behagat dyka upp ur sitt hål i marken. Igår var sambon hemma så han passade på att åka ut och fixa till en vägg som vi inte var nöjda med. Det var meningen att den halva väggen skulle vara dubbel nertill för att bli extra stabil. Men elektrikern hann före oss och satte elen som ska gå i den väggen direkt.
För att visa lite välvilja hade han med sig fikabröd ut till huset, hantverkare fikar gärna =)
En slurk kaffe och lite vaniljlängd senare fick han elektrikern att flytta sina elprylar och sambon fick regla för den andra halva väggen!

I går hade även rörmokaren kravlat sig ut till huset, så nu har vi rör som sticker ut till alla hoar och dushar. Det känns mycket bra. Tyvärr kan vi inte som vi räknade med sätta upp alla gipsskivor på väggarna nu i helgen för att elektrikern kommer tillbaka på måndag för att avsluta sitt jobb.

Det kommer inte att bli så mycket jobb gjort ute i huset för min del den här helgen. Detta för att jag har jour på jobbet och vad händer där? Jo vi står med systembyte och hårdvarubyte så det är inte mycket som fungerar som det ska...

Nåja nu är det dags att bege sig ut och jobba lite.

Ha det gott

Inga kommentarer: