torsdag 3 maj 2007

Suck Hantverkare

Så då är strul med hantverkare igång igen.

Vår markanläggare tillika mannen som gjort vår grund har ju varit allt annat än strulfri. För en tid sedan upptäckte vi att de grävt av sommarvattenledningen för några av grannarna. Självklart tog vi kontakt med ansvarig som lovade att "fixa" det till helgen. Igår upptäckte vi att grannarna själva fixat det. Sambon ringde till honom idag och frågade om han fixat det... Efter lite velande svarade han nja, sambon svarade honom med att vi vet att han inte fixat det. Självklart sa han att de "skulle" ha fixat det som idag. Sambon kontrade med att vi skickar fakturan till dig! Vad skulle han svara på det? Inget annat än, ok gör så! =) Vi ska prata med grannarna idag så vi får se hur det blir.

Elektrikern har ju annars påbörjat sitt arbete och det blir riktigt bra. Vi var och kikade på det igår. På bilden ser man det som ska bli köksväggen, vi har gipsat andra sidan för att rörmokaren ska dra rören genom den väggen. Sambon pratade med elektrikern idag och enligt honom bör de vara klara på fredag eftermiddag.
Problem verkar vi däremot ha med rörmokaren... Har tidigare sagt att han verkar riktigt bra, han har svarat på våra frågor. Vi meddelade vart vi hade gjort av nycklarna till hans telefonsvarare i måndags så, dock så var inget av rörmokeriet gjort när vi kom ut igår kväll! Inte heller idag verkar han vara på plats, J provade att ringa till hans mobil nu under förmiddagen men hamnade genast på hans mobilsvar. Kanske är han sjuk eller nått men han bör ju höra av sig om han inte kan göra sitt jobb. Tycker man. Ska höra mig för hos vår säljare idag för att se vad vi ska göra.
Nu ska jag beställa isolering.

Inga kommentarer: