måndag 14 maj 2007

Segt i helgen

Vi hade en massa planer för vad som skulle ske i helgen...
Kan lugnt säga att inte mycket av det blev gjort! I helgen prioriterades en hel del annat, visserligen var vi ute vid huset men attans vad det gick åt tid till att bara snacka skit. Vi har nu planerat allt i detalj, se får vi se. Nästa vecka är det ändring på det.

Vi blev inte färdiga med någon av punkterna i föregående poster, nåja kanske en eftersom alla väggar nu är isolerade, dock sitter det inte alltid en gipsskiva på. Fast jag kan förklara lite varför det inte är klart, delvis som framgår ovan att inspirationen inte var på topp. Delvis även som det visade sig att garderoben i sovrummet skulle minsann ha en vägg. Så helt plötsligt var vi tvugna att sätta igång och regla väggar igen... Arhg, jag som i min enfald trodde att vi var klara med just den biten. Garderoben som skall gå golv till tak med spegelskjutdörrar skall vara 1800 mm lång och 700 mm bred. Så en vägg på 700 snickrades till dock medföljde problemet att vi blev tvugna att flytta på en dosa med tvkoaxial. Ett "nytt" hörn på sovrumsväggen ordnades och dosan fästes. Blev rätt så snyggt, kommer att bli bra med en stor garderob i sovrummet. Kort på detta kommer, vi glömde kameran hemma.

Ikväll är det bara sambon som får jobba i huset, jag är på semester på jobbet! Nja kanske inte semester men ikväll är det planerat för lite nattarbete. Vi ska testa lite nygamla funktioner som stört ut ljudet på fm. Lyssna ikväll så får ni höra om det hackar i skivan =)
Hörs -->

Inga kommentarer: