måndag 8 oktober 2007

Gardiner och Lampor

I helgen var sambon iväg för att roa sig med jobbet, jag hämtade lite sliten kille vid bussen senare på kvällen =)

Själv var jag och mamma iväg för att kika på ny gardin till köket. Skojigt det där att köpa nya gardiner... Vi hittade en jättesnygg kappa med vit botten och stora blommor på, kort kommer. Billigt blev det också för det var halva priset på den, 170 kronor för 5 meter tyg. Vi var på Eskilstuna Gardiner uppe på rondellen, jo det finns nån affär kvar där fortfarande. Det blev även en ny kaffebryggare så mina kaffekoppar får känna på varmt kaffe igen =) Vi shoppade Spicy till lunch och hem till huset där pappa roade sig med att skruva upp beslag för gardinerna.
Sambon har köpt en hel låda med pluggar för gipsväggarna så nu kan vi skruva upp allt vi vill = tavlorna kommer snart upp! Nåja efter gardinerna iaf.
Pappa hann även med lamporna till köksfönstret så nu ser det superhemtrevlig ut med gardiner och lampor i köksfönstret. Medan vi satt där och pratade om lamporna i fönstret kom jag på att vi skulle be pappa om hjälp med lampan som numera sitter på gaveln utanför tvättstugedörren. Det var ju rörelsevakt på den så varken jag eller sambon hade koll på hur det där skulle kopplas. Nu sitter den där och igår kväll när vi kom hem behövde vi inte ha bilens lampor tända för att hitta nyckelhålet.
Tack till er båda för att ni är så snälla och hjälper oss!
I går var det lilla L´s tur att fylla 2 år. Kan lugnt påstå att det är spindelmannen som gäller för hans del, jag köpte ju bamse men han är tydligen också en favorit på hemmaplan i Sala. Lillebror fick en nyckelring från Bandit efter som jag aldrig lyckas få tag på en bra tröja åt honom.

Jobbet ropar och vi hörs sen

Telia ska kanske se över om de vill ha några kunder kvar alls!

Inga kommentarer: