måndag 29 oktober 2007

Host och Hack

är anledningen till att jag inte skrivit in något nytt!
Jag har legat i sängen i en vecka och försökt att hålla lungorna kvar i kroppen. Förhoppningsvis är jag på bättringsvägen nu men då har sambon sjuknat in istället...

På jobbet idag med lite skavsår på fossingarna, köpte nya skor i torsdags. De är mycket fina svarta läderskor men ack så hårda. Ska man va fin får man lida pin, som min mor skulle säga=)

I huset har det förstås hänt en massa saker eftersom det var länge sen jag skrev något. I torsdags förra veckan hade vi en man från GARBO på besök. Det var äntligen dags för slutbesiktning av huset. Vår kontakt på myresjöhus var ute ca en två veckor innan besiktningen och vi gick igenom det som han kunde fixa, bla var det en del skador på fönsterträ och några plankor på utsidan av huset. Själva besiktningen gick väldigt fort. Anledningen var att han enbart besiktade det som vi har haft på entrepenad, dvs kakel, el och vvs. Han kikade efter repor i fönstren och kollade fuktspärrar och sådant. Efteråt förklarade han att han var mycket nöjd med huset och entrepenaderna samt att han tyckte att vi gjort ett snyggt jobb med resten av huset som vi gjort själva. Det kändes väldigt skönt att höra. Vi har nu två års garanti på allt jobb och alla grejor som vi köpt via myresjöhus, och det var väldigt viktigt att det var två år prick på dagen! Låt oss hoppas att vi aldrig behöver utnyttja den garantin!

I fredags ramlade det ner ett reklamblad från ljuspunkten här hemma och jag frossade runt i det en stund, hittade även de perfekta vardagsrumslamporna! De är i vitt glas med svarta streck på, de är ca 20 cm långa och 5 cm i diameter. Snajigt fixade vi till så att sladdarna var exakt lika långa och glada i hågen satte vi upp den första lampan. Lampa numero 2 blev då ett problem eftersom någon (läs) elektriker inte satt uttaget rakt ovanför fönstret... Nåja lampa 1 kortades av i sladdlängd och så var det frid och fröjd igen.

ha det nu gott

1 kommentar:

Fröken Isakson sa...

Vad skönt att du mår bättre. Undrade precis vart du tagit vägen ;-). Skönt också att besiktningen gick bra.