tisdag 3 juli 2007

Allt man behöver =)

Sa igår att jag skulle lägga ut bilder på golvläggandet. Det blir idag istället, igår hann jag inte.

Igår jagade jag rätt på människor och fick reda på att det var helt ok för oss att gräva bort den lilla grushögen som lagts på vår uppfart. Det var jättebra att vi fick ta den för vi hade en del hål att stoppa den i=) Vägen upp till huset kördes sönder när huset kom och sen dess har den bara blivit sämre. Nu är ialla fall de värsta hålen igenfyllda så får vi se vad som händer i veckan när de kommer med sina lastbilar...
Apropå rubriken, allt man behöver när man jobbar i huset är:
Ipod med mkt gammal högtalare, nycklar och något att dricka =)

Vägen blev så här fin. Det var en del grus kan jag säga, vi knallade nog 40 ggr fram och tillbaka med vår lilla skottkärra.












Golvläggningen blev det inte så mycket med igår men vi skyfflade ju grus istället. Vi hann nog bara med ett par rader innan vi insåg att det var dags att sluta. Ingen av oss orkade räkna på hur vi skulle såga ut för en vägg =) Det blir i alla fall så här fint på golven. Lägg märke till att den fina lilla högtalaren har följt med till detta rum.
Det här är iof en bild som inte togs igår, men vi hann ju inte så mycket. Vi gjorde om den raden som är vid väggen på bilden. Detta för att vi inte tänkte rätt, man måste spara så att det finns något på kanten som nästa bräda kan haka i. I alla fall när man ska göra en skarv som ska synas!
Nähä nu är det jobbdags igen, dvs jag ska ringa alla hantverkare igen ;)
Ta det lugnt

1 kommentar:

Fröken Isakson sa...

Håller med att iPoden är helig. Alltid smidig att ha med :). Ser jättefint ut med golvet.