söndag 8 april 2007

Gipsskivor och Glespanel

Fantastiskt vad det är tungt med gipsskivor. Vi har nu satt en tredjedel av all glespanel och likaså en tredjedel av alla gipsskivor i taket. Ett tips när man sätter skivor i taket är att inte sätta all glespanel innan man börjar med skivorna. Dels är det tråkigt att göra allt på en gång men det är lätt att det blir fel. Vi ska ha 30 cc på vår glespanel. Efter 8 rader var det allt annat än 30, iof gör inte det så mycket för det kommer inte att synas. Dock är det ju tråkigt att när man ska sätta upp en skiva finns det inget att skruva den i, och det syns! Så sätt några rader panel och några rader skivor så blir det snyggt som attans. Bilder kommer i nästa post, kameran blev kvar i huset.

Idag har vi kallat in extra hjälp för att få mer gjort! Syster yster med sambo kommer förbi för att låna ut sina händer. Ev kommer även S ut och spikar lite, beror på om hans avgassytem blir lagat idag eller inte.

Oops nu ringde syster och sa att de var klara. Då är det bara att pallra sig ut, inte ens på söndagar får man lata sig i sängen.

Inga kommentarer: