onsdag 4 april 2007

Plast!

Idag är det dags för mer plast. Kombinationsväven som jag sprang runt och satte kletmassa för började vi sätta upp igår kväll. Kan ju säga att det inte var det lättaste vi gjort, i varje hörn ska det vara 30 centimeter som hänger ner mot väggen och vars övre kant ska fästas i kletmassan. Hade varit lätt om plasten varit en vanlig plastpåse och inte en jätte på 2.70 x 12 meter. Nu tänker nå men pucko rulla inte ut hela...
Fast nu är det ju så att plasten på rullarna är vikt på mitten, och man är ju inte så van så det finns säkert en massa olika sätt att göra detta på. Ikväll ska vi försöka göra detta utan att rulla ut hela rullen och försöka vika upp den samtidigt som vi häftar fast den i takstolarna. Blir nog klurigt, det är vingligt på stegen även om det inte är så högt upp.
Vi räknar med att vi idag ska hinna med att plasta halva taket och lägga upp ventilationsrören. Det kanske är lite att ta i, vi har höga målsättningar varje dag men brukar bara hinna med hälften av vad vi tror. Känns som att nästa veckas semester kommer att vara välbehövlig för att komma igång.

Ikväll ska vi också ta en disskussion om när det är dags att ringa elektrikern, han ville ha ungefär 2 veckors framförhållning. Nåja nu ska jag väl jobba lite till det är snart dags att gå hem igen.

På jobbet är det jour som gäller just nu men imorgon får jag äntligen lämna den ifrån mig.

Ha det gott.

Inga kommentarer: