tisdag 8 januari 2008

Liten glad kille under helgerna

På julafton konstaterar han raskt att det är "coola" skridskor som stora killar har. Han är lite bekymrad över att han inte är stor nog att åka men med lite övertalning så går det bra. Övning ger färdighet!

Väl ute på isen spinner han på som bara den med ett stort smajl och tungan rätt i munnen.


Efter jobbig skridskoåkning kan man koppla av med lite "monster" även här med stor koncentration och tungan rätt i munnen. (den som är observant ser att det här fotot inte är från samma dag men kameran blev kvar hos syster)

Men det finns en glad liten kille till han leker här med sin morbror och mormor
"Bom-Bom"
Fast vem vet han kanske blir musiker när han väl listat ut hur gitarren skall användas =)


Näpp nu är det dags att sova lite, eller först ska jag hänga lite tvätt... Det stod en mystisk odör i tvättstugan när jag kom hem idag. Vi trodde direkt att spillvattnet från pannan var orsaken, efter en snabb koll så visade sig att det inte var det. Nåja vi sprang vidare och sen när jag böjde mig ner mot tvättmaskinen blev det outhärdligt. Orsaken: En kökshandduk som vi använt när V spillde ett helt glas oboy över bordet och golvet i köket. Vi tvättade inte ur den utan tänkte att vi tar det när vi kör en maskin senare den kvällen. Det blev inte av utan idag kom vi på det =)
Ha det nu gott och kramas i trafiken.

Inga kommentarer: