tisdag 28 augusti 2007

Första natten

Äntligen fick vi bo.
Igår var det premiär för mycket, det lagades mat, diskades, duschades och vi fick sova i huset!
Lite ovant var det att trassla sig förbi alla kartonger och sånt på golvet, inte heller har vi tagit bort pappen på golvet i köket. Vi springer fram och tillbaka där hela tiden med tunga saker, vi ska ta bort den idag.
Sambon satte upp lampor i taken så att vi kan få lite lyse när vi ska packa upp. En del kontakter kommer att behöva inhandlas för alla passar inte i de nya kontakterna. Fortfarande inga bilder, ingen av oss vill ens ta ett kort på oredan, men snart så kanske vi får ordning på det.

Idag har det beställts sopkärl så att vi har någonstans att göra av skräpet, det ska åkas till tippen i helgen och lite sånt.

Lilla V fyller 4 år imorgon! Eek, vad han växer. Jag har funderingar på att han ska få en ny läslampa, månen har nog tackat för sig nu. Några förslag på snygg lampa? Jag och systeryster ska kila runt idag och försöka hitta något.

I huset blir det inte mycket gjort förrens till helgen, idag ska det handlas present och imorgon är det kalas och sen är det visst helg igen = )
Krams

3 kommentarer:

Fröken Isakson sa...

Vad kul att höra att ni kommit på plats. Vet precis hur det känns att "leka skeppsbrott" bland kartongerna =)

Fröken Isakson sa...

Hej hej, försökte söka på dig i facebook men jag fick upp typ 16 st. Kan du söka på mig istället? Linda Isakson, har samma bild som på bloggen =).

Karin sa...

Va kul att se att ni äntligen är på plats och till och med kan laga mat och duscha.
Det är inte utan att jag blir lite avundsjuk. Vi har just fått ett positivt svar på vårat förhansbygglov men det känns ju som att vi har ganska mycket framför oss som nu nu kan lägga bakom er ;)

k